Yoga op zondagmorgen

Yoga op de hooizolder tussen de kippen

Terwijl de wereld wakker wordt en het dauw nog boven de weilanden in het Amsterdamse Bos hangt, kom je nog meer in die rust en stilte door de yoga oefeningen.

Daarna staat er een heerlijk biologisch boerenontbijtje klaar om nog lekker in dit ontspannen gevoel te blijven.

De yogalessen beginnen elke zondagmorgen om 09.00 uur en de lessen zijn voor alle niveaus (zeker ook beginners) toegankelijk.

Wil je zeker zijn van een plekje, mail dan naar: hoi@yogalesje.nl

De yogales gaat door bij een minimum aantal deelnemers. Als het hierdoor of door slechte weersomstandigheden niet door gaat, laten we je dat op zaterdag per mail weten.

Meld je zondagmorgen bij het gebouw met rieten dak: ’t Hooiveld. Het is overdekt, maar wel in de buitenlucht dus houd rekening met de weersomstandigheden bij wat je aantrekt. Als je geen matje hebt, kun je dit bij het aanmelden aangeven, zodat er een mat voor je geregeld kan worden.

De les wordt gegeven door Brenda Bood. Zij heeft haar opleiding gedaan bij The Himalayan Yoga Academy te Rishikesh in India.
Voor meer info: www.yogalesje.nl

Yoga + Biologisch Boerenontbijtje samen voor € 22,-
Losse les: € 12,50

 

GeitenYoga lessen

DSC00654

Elke laatste zaterdag van de maand GeitenYoga

Door de aanraking met een dier maak je het zogenaamde knuffelhormoon (oxitocine) aan waardoor je lichaam zich vanzelf ontspant. De geitjes zijn nieuwsgierig en eigenwijs, kun je bij jezelf blijven ondanks de afleiding? De interactie met de geiten zorgt voor een speelse yogales waarbij je gegarandeerd niet aan je to do lijstjes kan denken.

Zaterdag 09.00 – 10.00 uur

Yogales met geiten inclusief materiaal en geiten knuffelen € 19,50
Inclusief biologisch ontbijt met verse producten van boerderij € 29,00

Beperkte beschikbaarheid in de stal dus aanmelden via hoi@yogalesje.nl