Je verjaardag vieren tussen de geiten!

kinderfeestje (4)

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee. Jullie worden van de parkeerplaats opgehaald met de ponykar door Honnie de pony, die jullie naar de geitenboerderij brengt. Daar staan de gebakjes en limonade al te wachten. Eerst zingen voor de jarige en dan lekker smullen!

Maar dan wordt het werken geblazen. Eerst wat stro opstrooien in het hok bij de geiten. De dieren moeten ook ‘ns goed geborsteld worden, dat vinden ze fijn. Kan jij een geit melken? We proberen het allemaal ‘ns. Voer een flesje geitenmelk aan de lammetjes. De kippen hebben honger, ze komen allemaal voor een handje voer. En dan op zoek naar de eieren. We zoeken er allemaal een voor de jarige.

Nog even spelen, op de wip of op de schommel, of zomaar wat knuffelen met je lievelingsgeitje. Heb je Betsie het varken al gezien, of Luna het kalfje? Tot besluit een welverdiend geitenijsje voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Of besluit je om nog poffertjes te bijven eten? Was dat niet een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten?

Kosten
€ 125,-  (t/m 8 kinderen)
Extra kind: € 10,-
Poffertjes en limonade € 5,- p/kind

Wanneer kan ik een feestje geven
Woensdag om12.45, 14.00 of om 15.30 uur
Zaterdag om 11, 13 of 15 uur
Het partijtje zal 1,5 uur duren.

Meer informatie en reserveren
U kunt een kinderfeestje reserveren door een email te verzenden naar feestjes@geitenboerderij.nl. Reserveer op tijd!

Annuleringsvoorwaarden Kinderpartijtjes
Als u een kinderfeestje reserveert, betekent dit dat wij e.e.a. regelen voor uw kind en dat er op deze tijd geen andere partijtjes geboekt zullen worden.  Bij annulering tot en met 15 dagen voorafgaand aan de dag van het partijtje zijn er geen kosten.  Bij annulering binnen 14 dagen is 50% van het vaste bedrag tot en met 8 kinderen verschuldigd.  Mocht u op de dag zelf afzeggen of  vergeten af te zeggen, dan zijn de kosten € 125,-. Deze factuur krijgt u thuisgestuurd.   Annuleren is alleen mogelijk via e-mail