Yoga op de boerderij

Yoga ontspant en yoga op de geitenboerderij midden in het bos omringd door natuur heeft nog veel meer voordelen voor je lichaam. Als je in alle vroegte door de stille stad en het bos rijdt kom je al helemaal tot rust. Eenmaal aangekomen op de boerderij waar je wordt begroet door de dieren voel je dat je deze dag even helemaal niets meer hoeft.

Een mini-retraite dichtbij huis!

 

Hatha Yoga op zondagochtend

Elke zondagochtend op de hooizolder (of binnen, afhankelijk van het weer) is er een heerlijk ontspannen yoga les die je uit je hoofd en in je lijf brengt. Bij elke houding wordt nauwkeurig en bewust gekeken welke gedeeltes in lichaam en geest worden aangesproken zodat je goed leert te voelen waar voor jou grenzen liggen. Zo doe je yoga vanuit ontspanning in plaats van inspanning. Wat je hier over jezelf op de mat leert, kun je mooi weer mee je dag in nemen.

 

€ 12,50 losse les

€ 22,00 inclusief speciaal voor yogi’s geselecteerd biologisch ontbijt met verse producten van de boerderij

 

Geiten Yoga op zaterdagochtend

Elke zaterdagochtend combineren we de yoga houdingen met het contact van de geiten midden in de stal. Door de aanraking met de dieren maakt je lichaam het knuffelhormoon oxytocine aan en dit ontspant het lichaam waardoor je heel anders een yoga houding in gaat.

Bovendien werken de nieuwsgierige, eigenwijze geitjes op je lachspieren waardoor het een speelse les wordt en bovenal een les in het loslaten van controle….:)

€ 25 geiten yoga les Inclusief matje, koffie met geitenmelk en huisgemaakte notentaart

 

Beide lessen worden gegeven door Brenda Bood van Yogalesje.nl. Voor meer info www.yogalesje.nl. Aanmelden via hoi@yogalesje.nl

GeitenYoga

DSC00654